Pleje og vedligeholdelse
af læderet kan gøre en afgørende forskel på holdbarheden. Læder produkter kan holde sig smukke i mange år, specielt hvis de behandles korrekt. Det charmerende ved læderprodukter er at det er så levende at det også vil ændre udseende med tiden. Ligesom din egen hud, er det at foretrække at det ældes med ynde - også læder har brug for god pleje for at holde sig smidig og smuk i mange år. 

Alle vores lædertasker bliver, under produktionen, behandlet på forskellig vis for at sikre en så god holdbarhed som muligt, men derfor er det stadig en god ide at starte med en imprægnering at læderet. Det er god pleje at gøre dette et par gange om året.
Udsættes din lædertaske for en del vind og vejr så er det endnu vigtigere at bruge imprægnering eller læderfedt oftere. (se vores plejesæt)

Læder er et naturprodukt og vil med tiden tørre ud og kan ende med at krakelere. Det er derfor vigtigt at produktet mættes med læderfedt mindst to gange om året, eller efter behov. Specielt hvis det er en taske/mappe der anvendes dagligt. 

Fjernelse af pletter?
Skulle det ske at du spilder på tasken, kan det som regel reddes. Brug en tør eller opvredet klud for at se om pletten kan fjernes. Er det vand der er spildt vil det ofte - over tid - udtørre.
Pas på med at komme vand på læderprodukter, da det kan give skjolder og ujævnheder.

Hvis du anvender den forkerte metode eller det forkerte plejemiddel, kan du ende med at gøre problemet værre. Læs den medfølgende brugsanvisning til plejeproduktet og test evt. på et lille diskret område - det kan være i bunden af tasken - inden du går i gang. 

Der findes i handelen mulighed for at købe et rensemiddel til læder hvis ovenstående ikke virker.

American Express Dankort EuroCard / MasterCard JCB MobilePay Online ViaBillVisa Visa Electron