milla-petit.dk er grundlagt i 2005.                                                                                                                   
Vi er en famile ejet virksomhed som således i over 15 år har betjent vore kunder med stor glæde...... og med rigtig mange tilfredse kunder.
milla-petit.dk har et meget stort udvalg af ÆGTE ITALIENSKE TASKER til ethvert brug for både kvinder og mænd, til hverdag og fest.

Vores spændende varesortiment, er alle håndsyet og produceres i ægte italiensk kalveskind af højeste kvalitet. Produktionen foregår i Firence området.
Italiensk design...når det er bedst !

Tag et kig rundt i shoppen...vi opdaterer løbende med spændende NYHEDER & SUPER GODE TILBUD.

Vi håber, at du vil kunne finde det du søger og vi vil yde dig en god service, så også du kan blive en af vore mange tusinde tilfredse og glade kunder.

Har du spørgsmål eller ønske til rådgivning kan vi kontaktes på tlf. 24 27 87 57 på hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 20.00 eller på mail: kundeservice@milla-petit.dk hvor vi som minimum svarer indenfor 24 timer.

Vi ønsker at være en seriøs og sikker webshop som du som kunde kan have tillid til. Derfor arbejder vi løbende med denne udvikling.

E-mærket.
Vi er E-mærke godkendt og certificeret webshop, hvilket giver dig som kunde en stor grad af sikkerhed - såsom;
Sikker betaling (der foretages testkøb) og en køberbeskyttelse med en sikring op til kr. 10.000,00.
Se evt. mere på; https://www.emaerket.dk/

Ligeledes er vi godkendt af Google og har et sikkerhedscertifikat. Når du går til et websted, der anvender HTTPS (forbindelsessikkerhed), anvender webstedets server et certifikat til at bevise at webstedets identitet til browsere. Crome kræver, at websites anvender certifikater fra sikre organisationer, for at gøre det lettere for dig som kunde at færdes sikkert på nettet.

Rigtig god fornøjelse og vi håber at du finder produkter der passer dig.

De bedste hilsner

 

milla-petit.dk 

 

American Express Dankort EuroCard / MasterCard JCB MobilePay Online ViaBillVisa Visa Electron