Udpluk af anmeldelser fra Trustpilot og mails fra kunder.

 

29 januar 2020

Hold da helt op!
Jeg er slået bagover. Alt fungerer fra start til slut.
Nem overskuelig hjemmeside. Nem bestilling og betaling.
Ordrebekræftelse med det samme.
Jeg bestilte min taske mandag eftermiddag - og har netop modtaget den - mindre en to døgn senere på trods af transport fra Italien.
Godt de ikke bruger Postdanmark!! :D

Tak Milla-Petit. Dét fungerer bare!

Lena Vinther

 

11 januar 2020

FREMRAGENDE
Jeg talte med Milla-petit to. 9/1-2020 over middag vedr. køb af taske til min datter, som afslutter sin uddannelse ma. d. 13/1, og ville tasken overhovedet kunne nå at komme frem (jeg bor i Nordjylland og de er beliggende på Sjælland). Min ordre røg videre til deres lager i Italien og blev sendt med expres til DK, og det skal jeg da lige love for, at den blev👏 Min pakke landede fr. d. 10/1-2020 om formiddagen på min bopæl. Jeg er dybt imponeret over deres service og professionelle tilgang, og jeg er dem dybt taknemlige🙏🏻 Jeg kan klart give dem mine varmeste anbefalinger, og en sådan oplevelser bliver delt af mig til mange andre - jeg vil klart benytte mig af milla-petit en anden gang🤗 Nb. tasken er virkelig lækker👍

Tove Dahl

 

25 august 2019

Fantastisk service

Jeg var i tvivl om hvilken model og farve jeg skulle købe - derfor ringede jeg til milla-petit. Her fik jeg gode råd og vejledning så mit valg ikke var så svært.

2 dage efter kom pakken med den meget smukke dametaske som jeg havde bestilt, og nu glæder jeg mig til at tage den i brug.Tusinde tak god service.

Ulla, Assens

 

21 Juni 2019

Hurtig levering.

Var forbauset over den hurtige og effektive levering - dagen efter jeg havde sendt ordren blev den leveret på min arbejdsadresse.

Flot taske og kvaliten er helt i top. Ikke sidste gang jeg har bestilt her.

Mogens, Åbyhøj

 

5 Januar 2018
Rigtig god kundeservice 
Rigtig god kundeservice og en virkelig lækker kvalitetstaske - jeg er meget tilfreds.
Michael Hansen

20 Juli 2017
Har købt 2 gange ved milla-petit
Har købt 2 gange ved milla-petit, først 2 rejsetasker med toilettasker og nu igen en skuldertaske.
Jeg er den kunde der altid skriver og spørger ind til levering osv. og er virkelig besværlig men milla-petit har svaret på hver eneste mail med venlighed og tålmodighed.
Jeg skulle bruge bruge min skuldertaske til min kommende rejse og den oprindelige taske jeg ville have var udsolgt og selvom jeg købte og bestilte en søndag, skrev de samme dag at den model pt var til opsyning og hvis jeg stadig ville have en måtte jeg vælge en anden.
Det er super service og jeg fandt en model David som kostede kr. 200 mere, men fik den til samme pris. 
Tasken kom 3 dage efter og alle er glade.
Når jeg har sparet lidt mere sammen er der helt sikkert flere tasker/punge jeg bare må eje, fra milla-petit.dk
Tom de Lasson, Herning

12 Juli 2017
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. Jeg bestilte en taske 11-7-17 - og jeg modtager den allerede den efterfølgende dag. 
Tasken lever 100% op til al forventning - det er super god kvalitet.
Feliz

16. maj 2016

Flot service

Alt fungerede perfekt. Godt overblik over de mange flotte tasker. Svarede absolut til min forventning. Ja, og så modtog jeg tasken dagen efter i en flot indpakning. Den kunne være givet videre som en gave med et lille kort - men jeg beholder den selv.

Hans S, Ringsted

 

20. april 2016

Super godt

They have great service, the quality of their product is really high and their customer service are helpful, kind, patient and understanding.
I will definitely return to their website and buy more products

Tina S., Lyngby

 

7. april 2016

Super hurtigt, prima kvalitet, god service.

En rigtig god oplevelse

Frank D, Farum

 

5. marts 2016
Super seriøs forretning og kundepleje, hvor man får lyst til at handle mere i..

Jeg har købt flere gang i butikken og været 100 % tilfreds hver gang.
Min varmeste anbefalinger.
Jens H., Haderslev

4. jan. 2016
Vi har i dag købt 2 meget smukke tasker hos Milla-petit.dk
Vi var der ned i dag og købe 2 meget smukke tasker ved Milla -petit. Der er en god service og betjening - jeg kan kun anbefale dem. Det er ikke sidste gang Jeg kommer der ned.
Tina, Ballerup

6. januar 2016
Flot og effektivt
Milla-petit.dk har flotte taskedesigns til mænd - og servicen er i top. Skulle bruge en ny lækker lædertaske til forretningsbrug ekspres. Let at bestille på nettet. Modtog tasken dagen efter - direkte fra fabrikanten i Italien! Alt som vist og beskrevet. Kan anbefales til andre.
Peter H, Kbhvn.

11. dec. 2015
Kvalitet og service for alle pengene!
Jeg har købt flere skønne og dejlige tasker hos Milla-petit - og jeg må sige, det er virkelig håndværk og kvalitet.
Udbuddet er alsidigt, så der er noget for enhver smag..... Eller som en gave man altid kan være tryg ved at give.
Hurtig levering lige til døren, i skånsom indpakning, et par dage efter bestilling. Det kan ikke være bedre.
Milla-petits nye ejere er virkelig servicemindede. Spørgsmål eller evt henvendelser besvares straks eller med en hurtig tilbagemelding. Har man specielle ønsker er Milla-petit altid altid klar til at hjælpe. Super - super!!! Så er man en glad kunde.
Hanne L., Ålborg
 

6. dec. 2015

Fantastisk kvalitet og god service

Har netop modtaget min nye taske fra Milla-petit og jeg må sige at jeg er imponeret over kvaliteten. Det er flot håndværk og læderet er af god kvalitet. Udover det er der ikke en finger at sætte på kundeservicen-det hele fungerede bare også selvom jeg havde spørgsmål til leveringen. Alt i alt en onlineshop som er værd at anbefale.
Cathrine J, Greve
American Express Dankort EuroCard / MasterCard JCB MobilePay Online ViaBillVisa Visa Electron