HERRE TASKER

Her ser du vores store udvalg af lækre herretasker, som alle er produceret i Italien af Tuscany Leather.
Alt i smarte og funktionelle tasker, lige fra de små håndtasker til de større 
skuldertasker og messenger tasker - de er alle håndsyede i ægte italiensk kvalitetslæder.


{{product.Title}} {{product.Title}}

{{text.TOP_TEN_OFFER}} {{product.Sale}}

Mode til mænd.

Det har ikke altid været på mode for mænd, at gå med tasker og i hvert fald ikke fine lædertasker, det har været forbeholdt de rige og direktører m.fl. Men tiderne har skiftet og der er opstået en trend blandt mænd, at den oprindelige computertaske, eller skoletasken til den unge student gerne må være en lækker taske i god kvalitet. Sådan en herretaske symboliserer stil og er med til, at underbygge den stil som resten af ens påklædning udstråler.

Hvis du gerne vil have en herretaske, som er fremstilet i rigtig god kvalitet og samtidig en model, som man ikke ser på ethvert gadehjørne, så er en taske i kalveskindslæder eller bøffellæder fra milla-petit.dk det helt rigtige sted, hvor du skal lede. Hvis du vælger en taske fra os, er du garanteret at du gør et godt køb og erhverver dig en taske som vil kunne holde i lang tid, også selvom den bliver flittigt brugt hver dag.
Læs mere om rigtig pleje af din taske, på dette link. Desuden kan du købe et komplet plejemiddel sæt, som du kan vedligeholde din taske med, så den holder ekstra lang tid.

 

 

Ekstravagante herretasker i italiensk kvalitetslæder

Italien er kendt for, deres ekstravagante og luksuriøse håndværk, der gør deres produkter meget eftertragtede. Vores herretasker er unikke, moderne og klassiske og vi har med garanti en taske, der passer til dit behov. 
Hvad enten det er forretningsmanden der skal bruge en taske til pc´en eller det er den målbevidste og moderigtige studerende der skal have sine notater med frem og tilbage fra studiet, så lever en taskerne fra vore italienske leverandører altid op til alle forventninger.

Taskerne er løbende i udvikling, så der kommer hele tiden nye modeller på markedet, men alle er i samme stilsikre design, høje kvalitet som også har været med til, at det er et kendt mærke i hele verden.
Også produktionen er under løbende udvikling, men den er samtidig tro mod de traditionelle bearbejdnings processer og den Toscanske garvnings metode.

 

Læs nærmere om vores tasker.

 

Vi er altid klar til at hjælpe og vejlede dig
Vi vil altid gerne hjælpe kunder med, at tage det rigtige valg, så kunden bliver tilfreds med sin nye taske, så er du i tvivl er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på
kundeservice@milla-petit.dk eller på telefon 24278757.

 

 

American Express Dankort EuroCard / MasterCard JCB MobilePay Online ViaBillVisa Visa Electron